Trust introduceert compacte draadloze Lyra muis en toetsenbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Trust

Trust lanceert de compacte Lyra muis en toetsenbord. Met de mogelijkheid om draadloos tot drie apparaten tegelijk te verbinden via een enkele USB-ontvanger of Bluetooth, kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen hun desktop, laptop en tablet door middel van speciale knoppen. Er is ook rekening gehouden met de mogelijkheid om productief en overal te werken, met ondersteuning voor de besturingssystemen Windows, iOS, iPadOs, MacOS, Android en Chrome OS. Bovendien kan de ingebouwde oplaadbare batterij tot 6 maanden meegaan en biedt deze de mogelijkheid om op te laden tijdens het werken.

Verder heeft de Lyra een milieuvriendelijk ontwerp die tot 85% is gemaakt van gerecycled plastic en deze wordt geleverd in een 100% plasticvrije FSC-gecertificeerde verpakking, waardoor het past in de lijn van betaalbare groene Trust-producten. Met een compacte vorm en toetsen in een laag profiel, vergelijkbaar met een laptop, is de Lyra ideaal voor thuiswerken, op kantoor of onderweg. De deskset bevat ook een kleine en symmetrische muis die geschikt is voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers en gemakkelijk in een laptoptas past.

Extra functies
– 3 niveaus in hoogte verstelbare rubberen voetjes voor het toetsenbord
– 12 makkelijk toegankelijke multimediatoetsen
– Aan/uit-schakelaar om batterijduur te verlengen
– 10 meter draadloos bereik
– Aanpasbare cursorsnelheid voor de muis (tussen 800-1600 DPI)

Momenteel is de Lyra verkrijgbaar in het zwart met een adviesprijs van €35 voor het toetsenbord, en als set met de muis erbij voor €50. Andere kleuren komen later dit jaar verkrijgbaar.



Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.