Thermaltake introduceert nieuwe TT Premium 1050W en 1200W voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake kondigt aan dat de Toughpower PF1 1050W/1200W – TT Premium Edition nu beschikbaar is. Als modellen met een hoger wattage van de door de klant geliefde Toughpower PF1-serie, levert de Toughpower PF1 1050W/1200W 80 PLUS Platinum-gecertificeerde efficiëntie en verbetert de koelprestaties door een 120 mm hoge statische drukventilator te hebben die kan presteren bij een maximale werksnelheid tot 2500 toeren per minuut. Het hydraulische lager van de tweede generatie, de uitzonderlijke ventilatorbladen en het anti-vibratie montagesysteem van de ventilator helpen ook om de koelprestaties te verbeteren.

Deze volledig modulaire serie is uitgerust met Smart Zero Fan om ongewenste ruis te minimaliseren, een ontwerp met een lage rimpelruis van 30 mV om elektriciteitsverspilling te verminderen, en 100% in Japan gemaakte condensatoren om de betrouwbaarheid te garanderen. De PSU-spanningsregeling is ingesteld op niet meer dan plus of min 2 procent voor grote rails om hogere normen te leveren dan de specificaties van Intel.

Wat meer is, een van de hoogtepunten van de Toughpower PF1-serie die niet kan worden verwaarloosd, is het compacte formaat. Over het algemeen varieert de diepte van de ATX PSU van 160 mm tot 180 mm; de Toughpower PF1 1050W/1200W heeft echter de afmetingen 150 mm (B) x 86 mm (H) x 140 mm (D), wat relatief korter is dan een normale ATX PSU, en biedt voldoende ruimte voor eenvoudige installatie en kabel beheer.

Voor gaming-enthousiastelingen en professionals die op zoek zijn naar een hoog wattage en een hoogwaardige PSU in een compact formaat, is de Toughpower PF1 1050W/1200W Platinum-serie de beste keuze.

Thermaltake heeft nog niet bekend gemaakt voor welke prijs de nieuwe voedingen verkrijgbaar zullen komen, ze staan ook nog niet in de Europese webshop.



Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.