Razer onthult de DeathAdder V3 Hyperspeed gaming muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer heeft vandaag de DeathAdder V3 HyperSpeed onthuld, een draadloze esports muis die voortbouwt op het succes van de bekroonde DeathAdder V3 Pro. Met meer dan 20 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd blijft de DeathAdder-lijn evolueren om aan de behoeften van de esports gemeenschap te voldoen. De nieuwe DeathAdder V3 HyperSpeed is ontworpen met input van professionele gamers, waarbij ergonomie, gripstijl en muisvorm cruciale overwegingen waren.

De muis weegt slechts 55 g, wat een gewichtsvermindering van meer dan 12% ten opzichte van de DeathAdder V3 Pro vertegenwoordigt, terwijl het ergonomische ontwerp en de gladde-touch textuur comfort en controle optimaliseren voor lange gamesessies. Met een batterijduur tot 100 uur en Type C-connectiviteit voor snel opladen, biedt de DeathAdder V3 HyperSpeed duurzame prestaties voor uitgebreide toernooien.

Belangrijke functies zijn onder andere Razer HyperSpeed Wireless voor lage-latentie verbindingen, Razer Optical Mouse Switches Gen-3 voor snelle responsiviteit, en een Razer Focus X 26K Optische Sensor met Dynamic Sensitivity voor aanpasbare DPI-instellingen. De muis is ook upgradebaar naar echte 8000 Hz draadloze polling rates met de apart verkrijgbare Razer HyperPolling Wireless Dongle.

Met een adviesprijs van €119,99 biedt de DeathAdder V3 HyperSpeed geavanceerde functies in een toegankelijk formaat, ideaal voor zowel serieuze gamers als opkomende kampioenen die streven naar verbeterde gameplay met Razer’s bewezen prestaties en technologie.



Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?