De Raijintek Triton heeft een prima verpakking om te zien en heeft een handsvat. Intern zit het geheel in relatief eenvoudig karton waar we de schroefjes in één gezamenlijk zakje aantreffen. Koelpasta komt helaas niet in een spuitje, maar in een zakje, al zien we wel een spatel. Iets wat we nog niet eerder in een AIO doos aantroffen waren de flesjes met kleurstof.






De ventilatoren zien er aardig, al zij het wat standaard uit. De keuze voor niet-PWM modellen maar om de ventilatoren te voorzien van handmatig te bedienen controllers is wat apart. Hoewel geplaatst op een losse kabel welke je buiten je case kan voeren voor de ‘controle’ blijft het een opvallend puntje.


De koeloplossing zelf is vooral visueel indrukwekkend. Doorzichtige slangen zoals we normaliter in custom oplossingen zien, en de stevige radiator maakt een keurige indruk wat kwaliteit betreft. Het lijkt op een onderdeel welke je in een custom-water shop zou bestellen, en de echte kenner kan natuurlijk weten dat dat ook feitelijk het geval is met de door Raijintek gekozen onderdelen.



Het blok zelf doet het ook visueel goed. Aluminium afdekplaatje, een mooi doorzichtig geheel, en typische fittingen maken het plaatje compleet. De set is zelf naar wens te kleuren, en dat houdt ook in dat niets je in de weg staat de set te legen en van geheel nieuwe vloeistof te voorzien.





Het contactoppervlak van het koelblok is een strakke spiegel, en lijkt vernikkeld koper.


En creatieve inspiratie komt tot je op de meest ongebruikelijke momenten, ahem.


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.