[PR] MSI pc-behuizingen zijn klaar voor de toekomst met USB 3.2 Gen 2×2


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

Naast het voorzien in de specifieke behoeften van huidige gamers met bestaande producten, zet MSI zich ook in om het pad te effenen voor toekomstige industriestandaarden met opkomende technologieën. In een mooie parallel met rudimentaire technologische vooruitgang, transformeerde het bestaan ​​van de Type-C-poort zichzelf van een baanbrekende productfunctie naar een alomtegenwoordige hoofdvereiste voor veel technische producten die je tegenwoordig ziet. De wijdverbreide acceptatie van de Type-C-poort is geen nieuws. Terwijl USB Type-C de fysieke connector beschrijft, is USB 3.2 Gen 2 een voorbeeld van de transmissiemogelijkheden van genoemde poort.

USB 3.2 Gen 2 heeft een overdrachtssnelheid van 10Gbps. Om het nog spannender te maken, heeft de USB 3.2 Gen 2×2 een transmissiesnelheid van 20 Gbps. Veel bestaande, recent uitgebrachte of aankomende MSI gaming PC-behuizingen Type-C-poort op de IO-poort ondersteunt USB 3.2 Gen 2×2. Gebruikers kunnen deze MSI pc-behuizingen synergiseren met MSI-moederborden door een USB Gen2 Type-C-poort te overbruggen. Hoewel de Type-C aan de voorkant van de huidige MSI-moederborden alleen de overdrachtssnelheid van 10 Gbps van USB 3.2 Gen 2 ondersteunt, zijn we van mening dat USB 3.2 Gen 2×2 binnenkort de norm zal worden. Deze opkomende norm is niet alleen van toepassing op toekomstige MSI-moederborden, maar ook op andere apparaten. Hiermee wil MSI het huidige perfectioneren en de toekomst creëren.

Dit is een volledige lijst van huidige MSI pc-behuizingen die USB 3.2 Gen 2×2’s 20Gbps gaan ondersteunen: MPG GUNGNIR 110R, MPG GUNGNIR 110M, MPG GUNGNIR 111R, MPG SEKIRA 100R, MPG SEKIRA 100P, MAG VAMPIRIC 300R, MAG VAMPIRIC 300R PACIFIC BLUE, MAG VAMPIRIC 300R MIDNIGHT GREEN, MPG QUIETUDE 100S, MPG VELOX 100P AIRFLOW,
MPG VELOX 100R.



Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.