[PR] Lenovo brengt gamingmuis uit met Qi-draadloos opladen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lenovo

Lenovo heeft een nieuwe gamingmuis uitgebracht: de Legion M600S Qi, hieronder kort het persbericht van Lenovo.

De Lenovo Legion M600s Qi draadloze gamingmuis levert verbluffende prestaties, precisie en betere ergonomie. De Lenovo Legion M600s Qi Wireless Gaming Mouse is gemaakt met een korte, lage boog en slanke taille met zijgrepen met spiegeltextuur en biedt langdurig tweehandig comfort voor zowel gamers met klauwgreep als vingertopgamers.

Met een laag gewicht van slechts 75g levert de muis een bijna wrijvingsloze tactische glij-ervaring met 100 procent Teflon® (PTFE) voetjes waardoor snellere, grotere swipes mogelijk zijn, zodat er geen gameplay-actie wordt verspild. Over niets verspild gesproken: een deel van de Lenovo Legion M600s Qi Wireless Gaming Mouse waarmee de batterij wordt beveiligd, is gemaakt van gerecycled plastic dat bekend staat om zijn uitstekende hittebestendigheid. De muis beschikt ook over ingenieuze sensortechnologieën zoals 19.000 DPI via Pixart 3370, optische microschakelaars met 80 miljoen klikken en maximaal zes programmeerbare knoppen.

De Lenovo Legion M600s Qi draadloze gamingmuis is volledig programmeerbaar met bijna 16,8 miljoen RGB-verlichtingscombinaties en is in staat tot een verliesvrije 2,4 GHz Bluetooth®- en bekabelde verbinding. Kan eenvoudig worden opgeladen via bekabelde USB-C® of draadloos met een geschikte Qi-oplader, zoals die in de basis van het Lenovo Legion S600 Gaming Station. Met een lange batterijduur6 bij een volledige oplaadtijd van 2 uur en tot 10 uur na slechts 10 minuten opladen, blijft gamen niet meer in het donker.

De Lenovo Legion M600s Qi Wireless Gaming Mouse begint bij €99,99 (inclusief btw) en zal naar verwachting beschikbaar zijn vanaf juli 2022.



Bronnen: Lenovo

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.