[PR] BIOSTAR brengt BIOS-updates uit voor Ryzen Cezanne-processors


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR, fabrikant van onder andere moederborden, grafische kaarten en opslagapparaten, heeft recent productondersteuning aangekondigd voor de nieuwste AMD Ryzen™ 5000G-serie Cezanne-processors.

AMD’s Ryzen™ 5000G-desktopprocessors van de volgende generatie met de codenaam “Cezanne” zijn klaar om de wereldmarkt binnen te vallen. De nieuwe processors uit de 5000G-serie zijn gebaseerd op de Zen 3-architectuur, AMD’s Ryzen 5000-serie desktop-APU’s op basis van de Zen 3 CPU en Vega GPU-microarchitecturen die de Ryzen 4000 “Renoir”-serie opvolgen.

Extreme prestaties voor persoonlijk computergebruik met tot 8 cores aangedreven door ’s werelds meest geavanceerde 7nm processorcore-technologie, de AMD Ryzen™ 5000 G-serie desktopprocessors met Radeon™ graphics leveren ultrasnelle responsiviteit en multi-threaded prestaties voor elk gebruik .

BIOSTAR kondigt met trots aan dat hun moederborden klaar zijn om de nieuwste AMD Ryzen™ 5000 G-serie processors aan te kunnen. Met een eenvoudige BIOS-update kunnen BIOSTAR-consumenten hun bestaande op AM4 gebaseerde moederborden uit de 400-serie en 500-serie zonder problemen upgraden naar de nieuwste processors. BIOSTAR heeft de nieuwe BIOS-patch uitgebracht voor de volgende chipsets X570/B550/A520/X470/B450 en belooft ongeëvenaarde stabiliteit en prestaties op al hun moederborden.

Voor meer informatie met betrekking tot de BIOSTAR AM4 400-serie & 500-serie moederborden ter ondersteuning van de nieuwe AMD Ryzen™ 5000G-serie processors, gaat u naar de downloadpagina van de productpagina van uw moederbord en downloadt u de bijbehorende BIOS-versie zoals hieronder vermeld.



Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.