MSI introduceert de PRO MP275QPDG docking monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI introduceert de PRO MP275QPDG, een docking monitor die is ontworpen om kantooropstellingen te verbeteren en de productiviteit te verhogen. Deze alles-in-één monitor biedt professionals naadloze connectiviteit en geavanceerde functies voor efficiëntie en gemak.

De Type-C-poort van de PRO MP275QPDG ondersteunt stroomlevering (98 W), datatransmissie en beeldschermfuncties via één kabel, wat zorgt voor een opgeruimde werkplek. De monitor ondersteunt ook daisy-chaining, waarmee gebruikers eenvoudig meerdere schermen kunnen aansluiten via de DisplayPort.

Deze monitor beschikt over een ingebouwde LAN-poort voor stabiel internet, een FHD-webcam en geïntegreerde luidsprekers voor virtuele vergaderingen, waardoor externe accessoires overbodig zijn. Met de KVM-switch kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen verschillende apparaten met één toetsenbord en muis. Picture-in-Picture (PiP) en Picture-by-Picture (PbP) verbeteren multitasking door inhoud van twee bronnen tegelijk weer te geven.

De monitor is compatibel met MSI’s mini-PC’s via MSI Power Link, waarmee zowel de mini-PC als de monitor met één knop kunnen worden ingeschakeld. Bovendien biedt de PRO MP275QPDG Eye Care-technologie om blauw licht en flikkeringen te verminderen, wat ideaal is voor langdurig gebruik. De ergonomische aanpassingsmogelijkheden, zoals hoogte, kantelen, draaien en zwenken, zorgen voor een comfortabele werkhouding.

De PRO MP275QPDG combineert gemak, prestaties en ergonomie, en is ideaal voor moderne kantooropstellingen.



Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?