Kingston lanceert nieuwe Fury DDR5-geheugenmodules met RGB


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Kingston FURY, de gaming-divisie van Kingston, heeft de release aangekondigd van Kingston FURY™ Beast DDR5 RGB-geheugen. De Kingston FURY Beast-familie beschikt over de eerste DDR5-module die werd gebruikt om 10.000 MT/sec te breken. Deze nieuwste toevoeging aan het portfolio is voorzien van verbeterde RGB-verlichtingseffecten met een nieuw warmteverspreiderontwerp dat een heldere en vloeiende verlichting biedt.

De Kingston FURY Beast DDR5 RGB is de perfecte oplossing om de stijl van de volgende generatie DDR5-systemen aan te passen. Intel® XMP 3.0-Ready en gecertificeerd, en gekwalificeerd door ’s werelds toonaangevende moederbordfabrikanten, Kingston FURY Beast DDR5 RGB laat gebruikers met vertrouwen bouwen. Met Kingston FURY CTRL2-software kunnen gebruikers kiezen uit een bibliotheek met vooraf ingestelde patronen en effecten. Als alternatief kunnen gebruikers de vloeiende en levendige RGB-effecten aanpassen om hun systeem volledig uniek te maken. Alle Kingston FURY Beast DDR5 RGB-modules zijn voorzien van de gepatenteerde Kingston FURY Infrared Sync Technology™, die de lichteffecten perfect vasthoudt.

De Kingston FURY Beast DDR5 RGB begint bij 4800MT/s, die is voorzien van Kingston’s unieke Plug N Play-technologie die automatisch overklokt zonder een profiel te hoeven selecteren. Op modules 5200MT/s en sneller zijn Intel XMP 3.0-profielen ingeschakeld om de snelheid, timing en spanning vast te leggen. Of je nu een ervaren gamer of een beginnende liefhebber bent, met Kingston FURY Beast DDR5 RGB kun je je gaming maximaliseren.

De Kingston FURY Beast DDR5 RGB is beschikbaar in 8GB, 16GB en 32GB enkele modules en kits van 2 tot 64GB, met snelheden tot 6000MT/s. Ondersteund door een beperkte levenslange garantie en legendarische Kingston-betrouwbaarheid.



Bronnen: Kingston

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.