Endorfy lanceert nieuwe zwarte koelers voor krachtige en stille prestaties


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Endorfy

Na het grote succes van de Endorfy Fera 5 en Fortis 5-serie, breidt Endorfy zijn assortiment uit met volledig zwarte versies van de luchtkoelers. Geïnspireerd door de populariteit van de eerder gelanceerde Endorfy Fera 5 Black, introduceert het merk drie nieuwe modellen: de Endorfy Fera 5 Black ARGB, Endorfy Fortis 5 Black en Endorfy Fortis 5 Black ARGB. Het strakke zwarte design past perfect bij uiteenlopende computeropstellingen en werkstations.

De koelers variëren qua heatsink, ventilator en heatpipes en bieden twee modellen met optionele ARGB-verlichting, waardoor ze eenvoudig aanpasbaar zijn. Alle modellen zijn compatibel met de nieuwste AMD- en Intel-sockets, en garanderen stille werking en lage CPU-temperaturen, zelfs bij zware belasting.

De Endorfy Fera 5- en Fortis 5-serie staan bekend om hun fluisterstille prestaties, dankzij de innovatieve Endorfy Fluctus-ventilatoren (120 mm voor Fera 5 Black, 140 mm voor Fortis 5 Black). Deze ventilatoren bieden optimale luchtstroom en zijn ontworpen om hoorbaar geluid te minimaliseren, met een gepatenteerde psycho-akoestische optimalisatie. De ARGB-modellen bieden aanpasbare verlichting, inclusief een Nano-Reset-controller voor maximale compatibiliteit.

De nieuwe koelers houden de CPU koel, zelfs bij langdurige intensieve taken, dankzij geavanceerde heatpipes, dicht gepakte heatsinks en hoogwaardige thermische pasta. De Endorfy Fera 5 Black ARGB, Fortis 5 Black en Fortis 5 Black ARGB zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.



Bronnen: Endorfy

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?