ASUS ROG onthult ROG Phone 7 en 7 Ultimate


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS ROG

Republic of Gamers (ROG) heeft tijdens het virtuele For Those Who Dare launch-event de nieuwe ROG Phone 7-serie onthuld. Deze gaming smartphone-familie is nu twee modellen rijker: de ROG Phone 7 en de ROG Phone Ultimate. Naast een futuristisch ontwerp bieden deze toestellen ook geavanceerde functies zoals het Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, speciale ROG-turning en het vernieuwde GameCool 7-koelsysteem. Hierdoor is de ROG Phone 7-serie ideaal voor mobiel gamen, met een efficiënte hitte-afvoer en bijzonder lage energieconsumptie.

De ROG Phone 7 is het ultieme apparaat voor entertainment, met een verhoogd effectief volume van 50% en getuned door audiospecialisten van Dirac. Ook kan deze serie rijk 2.1-kanaals geluid produceren, mits de nieuwe AeroActive Cooler 7-accessoire met ingebouwde subwoofer is gekoppeld. Andere updates zijn onder andere de piekhelderheid van het 165Hz Samsung AMOLED-beeldscherm, door AI gegenereerde ingame-notificaties op basis van de speelstijl van de speler, AirTrigger haptic buttons die zijn aan te passen aan de speelstijl van de speler en aanhoudende updates voor game-settings.

Maar wat is het verschil tussen de ROG Phone 7 en de ROG Phone Ultimate? De ROG Phone Ultimate beschikt over een uniek ROG Vision matrix-beeldscherm aan de achterzijde en kan het GameCool 7-koelsysteem worden versterkt met een AeroActive Cooler 7-accessoire.

Vanaf 13 april 2023 zijn de ROG Phone 7 en ROG Phone 7 Ultimate verkrijgbaar als pre-order in de Benelux-webshop van ROG. De adviesprijzen variëren van 999 euro voor de ROG Phone 7 12GB/256GB tot 1399 euro voor de ROG Phone 7 Ultimate 16GB/512GB.



Bronnen: ASUS ROG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.