We gaan de binnenkant in. Halen we de zijpanelen er af dan zien we dat het venster een relatief standaard uitvoering is, niet opvallend in positieve of negatieve zin. Het andere zinpaneel is voorzien van een (uitneembaar) stoffilter voor de voeding.
Als je eerdere kubuscases hebt gezien komt het binnenwerk niet als verrassing. De Xpredator Cube gebruikt dan ook exact hetzelfde chassis als we in eerdere Aerocool kubussen zagen, en zelfs exact hetzelfde chassis als enkele concurrenten. Op zich weinig mis mee natuurlijk, een fabrikant hoeft niet per se het wiel telkens opnieuw uit te vinden. We zien dat het moederbord tray, de expansie sloten, en ook de HDD sledes in de kleurstelling van de kast worden gespoten. Jammer genoeg gaat dat niet op voor alle kabels; enkele zijn zwart, anderen zijn zwart/rood, maar we zien ook een enkele gele kabel er tussen.
Alle kappen zijn relatief eenvoudig van het chassis te trekken, wat resteert is een eenvoudige stalen kubus waar we goed aan kunnen zien hoe eventuele radiatoren of ventilatoren kunnen worden bevestigd. Ook andere onderdelen zoals de mobo tray en HDD tray zijn eenvoudig te verwijderen. Ook zien we de ruimte voor een optische drive, extra fan controller (indien twee niet voldoen voor je…) of bijvoorbeeld een bay reservoir. Hoewel de aanwezigheid van de rood verlichte 200mm LED fan aan de voorzijde leuk is, valt wel op dat deze voor een aardig deel tegen het frame aan zit. Een combinatie van 120mm of 140mm ventilatoren aan de voorzijde lijkt logischer, echter zien we vergelijkbare 200mm ventilatoren in de andere kubus behuizingen, dus er speelt ongetwijfeld een andere factor.