Lian Li introduceert de UNI FAN SL WIreless en de STRIMER Wireless


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lian Li

LIAN LI introduceert de UNI FAN SL Wireless en STRIMER Wireless, hun nieuwste innovatie in ARGB-verlichtingstechnologie. Beide producten maken gebruik van draadloze 2.4 GHz-bediening, wat kabels vermindert en het installatiegemak verhoogt.

De UNI FAN SL Wireless biedt verbeterde ARGB-verlichting met dubbele lichteffectzones aan beide zijden, en maakt gebruik van vloeistofdynamische lagers voor stille, krachtige koeling tot 2000 RPM. De SL Wireless LCD-versie heeft daarnaast een 1,6-inch LCD-scherm met aanpasbare resolutie (400×400), geschikt voor MP4-, GIF-, JPG- en PNG-bestanden. Deze fans worden aangestuurd via de L-Wireless SYNC Controller en de L-Connect 3-software, die tot 4 fans per groep kan beheren, inclusief mixen van SL Wireless en SL Wireless LCD-modellen.

De STRIMER Wireless zijn ARGB-verlengkabels met draadloze 2.4 GHz-bediening, die worden gevoed door de kabel zelf, zonder extra bekabeling naar een controllerhub. De vernieuwde lichtgeleiders omhullen de kabels zonder dode zones. Voor GPU STRIMERs is de lichtgeleider één enkel stuk voor betere uitlijning, met een omkeerbare connector voor boven-GPU oriëntatie of omgekeerde connectoren, zoals die van ROG-GPU’s. Een nieuwe CPU 2x8pin STRIMER Wireless biedt extra mogelijkheden om de esthetiek van builds te verbeteren.

De L-Wireless SYNC Controller kan tot 10 ventilator- of kabelgroepen beheren, met volledige aanpassing van lichteffecten, ventilatorsnelheden en LCD-displays via de L-Connect 3-software. Pre-orders voor de UNI FAN SL Wireless en STRIMER Wireless beginnen op 18 oktober 2024, met de STRIMER Wireless CPU 2x8pin beschikbaar vanaf 7 november 2024.



Bronnen: Lian LI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?