Razer lanceert de Viper Mini Signature Edition in het wit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer heeft de exclusieve Viper Mini Signature Edition in een nieuwe kleur, Wit, gelanceerd. Deze limited edition gamingmuis combineert stijl en prestaties en is speciaal ontworpen voor gamers die een lichte muis willen die past bij hun witte setups. Met een groeiende trend van minimalistische witte gamingopstellingen, biedt deze muis een verfijnd ontwerp dat aansluit bij de behoeften van hardcore fans.

De Viper Mini Signature Edition in Wit weegt minder dan 49 gram en heeft een magnesiumlegering exoskelet, wat zorgt voor een uitstekende sterkte-gewichtsverhouding zonder in te boeten aan duurzaamheid. Elke muis ondergaat een zorgvuldig uithardingsproces om de onberispelijke witte afwerking te behouden, een kleur die normaal moeilijk te perfectioneren is in gaminghardware.

Qua prestaties beschikt de muis over de Razer Focus Pro 30K optische sensor, Razer Optical Mouse Switches Gen-3 en Razer HyperPolling Technology, wat zorgt voor een ultrasnelle 8000 Hz draadloze polling rate. Deze technologieën garanderen naadloze prestaties in alle gamegenres.

De limited edition wordt geleverd met een witte draadloze dongle, Corning Gorilla Glass 3 muisvoetjes, schoonmaakaccessoires en een exclusieve garantie van drie jaar. Slechts 13.337 exemplaren van deze muis worden geproduceerd, en de eerste release is op 21 oktober 2024.

Met de Viper Mini Signature Edition in Wit zet Razer een nieuwe standaard voor gaminghardware, waarin vakmanschap en geavanceerde technologie samensmelten in een elegant, lichtgewicht ontwerp.



Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?