Corsair introduceert de ICUE LINK RX MAX ventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair introduceert de iCUE LINK RX MAX-serie ventilatoren, die 30 mm dik zijn, 20% dikker dan standaard 25 mm ventilatoren. Deze extra dikte verbetert de luchtstroom en statische druk, wat zorgt voor efficiëntere en stillere koeling. De RX120 MAX PWM-ventilatoren bieden een snelheidsbereik van 400 tot 2.000 RPM en een statische druk van 4,2 mm-H2O, ideaal voor het koelen van dichte radiatoren. De RX140 MAX-ventilatoren werken tussen 300 en 1.600 RPM met een statische druk van 2,4 mm-H2O, geschikt voor krachtige componenten.

Corsair’s AirGuide Technology zorgt ervoor dat de luchtstroom gericht wordt op de meest kritieke gebieden, wat de koelprestaties verder verbetert. De ventilatoren zijn uitgerust met een Magnetic Dome-lager voor duurzaamheid en stille werking. Niet-RGB-versies bevatten ingebouwde temperatuursensoren voor precieze aanpassing via de iCUE-software.

De ventilatoren zijn beschikbaar in 120 mm en 140 mm maten, met opties voor RGB-verlichting in zwart en wit of een niet-RGB-versie in zwart. De RGB-modellen bevatten acht LED’s voor levendige lichteffecten, en een ingebouwd zijraam biedt een beter zicht op de verlichting. Corsair iCUE LINK-technologie vereenvoudigt de installatie en het kabelbeheer via een enkele kabel, beheerd door de iCUE LINK System Hub.

De iCUE LINK RX MAX ventilatoren zijn los verkrijgbaar of als onderdeel van een Starter Kit. Ze worden ondersteund door een garantie van vijf jaar en zijn direct beschikbaar via Corsair’s wereldwijde netwerk van retailers.



Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?