MSI introduceert de VERSA 300 ELITE en de VERSA 300 gaming muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI introduceert de VERSA 300 ELITE WIRELESS en VERSA 300 WIRELESS gamingmuizen, ontworpen voor comfort, precisie en prestaties. Beide modellen zijn geschikt voor gamers en professionals, met ergonomische ontwerpen die passen bij diverse handmaten en greepstijlen.

VERSA 300 ELITE WIRELESS biedt topprestaties dankzij de geavanceerde PixArt PAW3395DM optische sensor, met een maximale nauwkeurigheid van 26.000 DPI en een polling rate van 1000 Hz/1 ms voor snelle, nauwkeurige bewegingen. De muis is uitgerust met OMRON-microschakelaars voor 60 miljoen klikken en weegt slechts 65 gram. Dit model heeft een symmetrische, ergonomische vorm en MSI’s Diamond Lightgrip, met aanpasbare RGB-verlichting via MSI Center, voor zowel comfort als stijl.

VERSA 300 WIRELESS beschikt over de PixArt PAW3104DB optische sensor, met een nauwkeurigheid tot 8.000 DPI. Deze versie heeft microschakelaars die 30 miljoen klikken aankunnen en weegt slechts 60 gram. Ook dit model heeft instelbare RGB-verlichting voor een gepersonaliseerde speelervaring.

Beide muizen ondersteunen MSI SWIFTSPEED 2.4G Wireless, Bluetooth en bekabelde connectiviteit voor veelzijdig gebruik. De pure PTFE-skates zorgen voor soepele bewegingen met minimale wrijving op verschillende oppervlakken. De VERSA 300 ELITE WIRELESS biedt tot 80 uur batterijduur, terwijl de VERSA 300 WIRELESS tot 50 uur continu gebruik mogelijk maakt.

Beschikbaarheid van beide modellen varieert per regio. MSI raadt aan contact op te nemen met lokale resellers voor meer informatie.



Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?