Apple lanceert de nieuwe iPad mini


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Apple

Apple heeft vandaag de nieuwe iPad mini onthuld, aangedreven door de A17 Pro-chip en het innovatieve Apple Intelligence-systeem. Dit persoonlijke intelligentiesysteem begrijpt de context van de gebruiker en biedt relevante informatie met behoud van privacy. De iPad mini heeft een compact ontwerp met een 8,3-inch Liquid Retina-display en is beschikbaar in vier kleuren, waaronder een nieuwe blauwe en paarse tint. Met de A17 Pro-chip biedt de iPad mini indrukwekkende prestatieverbeteringen: een 6-core CPU en een 5-core GPU die graphics met 25% versnellen, wat de device ideaal maakt voor grafisch intensieve apps en gaming.

Bovendien ondersteunt de nieuwe iPad mini Apple Pencil Pro, wat creatieve interacties en nauwkeurige handschriften mogelijk maakt. De camera’s zijn ook geüpgraded, met een 12MP brede achtercamera en een ultra wide frontcamera die Smart HDR 4 ondersteunt. Voor connectiviteit biedt de iPad mini nu Wi-Fi 6E en 5G, evenals een snellere USB-C-poort. De batterij gaat de hele dag mee en iPadOS 18 introduceert nieuwe productiviteitsfuncties zoals multitasking, Quick Notes en verbeterde samenwerking in FaceTime. De iPad mini is beschikbaar in verschillende opslagcapaciteiten, met een startprijs van $499. Klanten kunnen het apparaat vandaag pre-orderen, met leveringen die beginnen op 23 oktober. Dit maakt de nieuwe iPad mini een krachtige, veelzijdige en draagbare optie voor gebruikers.



Bronnen: Apple

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?