ASUS ROG lanceert de Thor III serie voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft de Thor III-serie voedingen gelanceerd, waaronder de ROG Thor 1600 W Titanium III, 1200 W Platinum III en 1000 W Platinum III. Deze voedingen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals galliumnitride (GaN) MOSFETs, GPU-FIRST spanningsdetectie en verbeterde PCIe-connectoren. Dankzij GaN MOSFETs leveren ze tot 30% meer energie-efficiëntie en zorgen voor een geoptimaliseerde interne lay-out, waardoor de voedingen koel blijven, zelfs onder zware belasting.

De GPU-FIRST technologie detecteert spanning op basis van de GPU in plaats van de CPU, wat snellere aanpassingen in stroomvoorziening mogelijk maakt en zorgt voor stabiele prestaties. De intelligente spanningsstabilisator verhoogt de stroomlevering met 45%. De voedingen hebben ook een Turbo-modus voor maximale prestaties en een afneembaar magnetisch OLED-display dat het realtime stroomverbruik toont.

De ROG Thor III-modellen hebben 80 Plus Platinum- en Titanium-certificeringen, met geoptimaliseerde koeling door ROG-koellichamen en aluminium behuizingen. Bovendien verlengen dubbele kogellagers in de ventilator de levensduur tot 80.000 uur. De modulaire geëtste ROG-kabels helpen pc-bouwers hun systemen netjes te houden door alleen benodigde kabels te gebruiken.

De 1600 W-versie heeft Cybenetics Lambda A+ geluids- en Titanium-certificering, wat betekent dat hij extreem stil werkt. Met premium constructie, stille werking en een garantie van 10 jaar, biedt de Thor III-serie betrouwbare stroomlevering voor zowel overklokkers als gamers die een duurzame en krachtige voeding zoeken.



Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?