Turtle Beach introduceert de VelocityOne Multi-Shift versnellingspook voor racesimulatie


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Turtle Beach

Turtle Beach introduceert de VelocityOne Multi-Shift, een innovatieve drievoudige versnellingspook en handremmodule voor racesimulatie. Dit premium accessoire biedt gamers de mogelijkheid om te schakelen tussen H-patroon en sequentieel schakelen, en kan ook dienen als een nauwkeurige analoge handrem. De Multi-Shift is ontworpen met hoogwaardige materialen zoals stalen componenten en contactloze hall-effect magnetische sensoren, wat zorgt voor een realistische ervaring en lange levensduur.

De module heeft zeven schakelopties en een High/Low-knop, die gebruikt kan worden om versnellingen te wisselen in landbouw- en trucksimulaties. Het apparaat is compatibel met Turtle Beach’s VelocityOne Race Wheel & Pedals voor Xbox en PC, maar kan ook gebruikt worden met andere PC-racesimulatiekits. Het apparaat is eenvoudig te installeren als standalone op Windows PC, of in combinatie met de VelocityOne Race Wheel & Pedals op Xbox Series X|S en Xbox One.

Gamers kunnen twee Multi-Shifts toevoegen aan hun setup: één voor schakelen en één voor de handrem. De veelzijdige montageopties, zoals een geïntegreerde klem voor bureaus en meegeleverde hardware voor sim rigs, maken het gemakkelijk om het apparaat op verschillende oppervlakken te bevestigen. Bovendien kunnen gebruikers kiezen tussen verschillende versnellingsknoppen en assen, of hun eigen aangepaste knoppen gebruiken.

De Turtle Beach VelocityOne Multi-Shift is nu beschikbaar voor pre-order voor €129,99.



Bronnen: Turtle Beach

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?