Corsair introduceert de VIRTUOSO MAX gaming headset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR introduceert de VIRTUOSO MAX, de nieuwste generatie van hun bekroonde gaming headsets. Deze headset biedt een ongeëvenaarde luisterervaring dankzij de 50 mm Graphene-drivers, die zorgen voor kristalhelder en nauwkeurig geluid. Of het nu om subtiele geluiden of intense actie gaat, de VIRTUOSO MAX zorgt voor volledige onderdompeling op elk platform. Naast de standaardversie lanceert CORSAIR ook een officieel gelicentieerde versie voor Xbox-consoles, met naadloze draadloze connectiviteit en eenvoudige on-ear bediening voor audio- en chatmix.

De VIRTUOSO MAX maakt gebruik van Dolby Atmos voor multidimensionale, ruimtelijke audio die gamewerelden tot leven brengt met indrukwekkend realisme. Actieve ruisonderdrukking blokkeert afleidingen, zodat je volledig gefocust kunt blijven. Sonarworks SoundID past de geluidseigenschappen van de headset aan op de persoonlijke voorkeuren en gehoor van de gebruiker, voor een volledig gepersonaliseerde luisterervaring. De iCUE-software van CORSAIR maakt verdere aanpassing van audio en RGB-verlichting mogelijk.

De omnidirectionele microfoon biedt uitzendkwaliteit, zodat spraakcommunicatie helder en natuurlijk verloopt. Met een batterijduur van 60 uur en een snellaadfunctie van 15 minuten voor zes uur extra gebruik, ben je altijd klaar om te gamen. De headset ondersteunt zowel 2,4 GHz draadloze connectiviteit als Bluetooth, waardoor je eenvoudig tussen apparaten kunt schakelen.

De VIRTUOSO MAX is direct verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en binnenkort bij grote retailers. Het product wordt geleverd met twee jaar garantie en wereldwijde technische ondersteuning van CORSAIR.



Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?