Corsair kondigt de 9000D RGB AIRFLOW behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair heeft de 9000D RGB AIRFLOW-behuizing aangekondigd, een geavanceerde update van de populaire OBSIDIAN 1000D Super-Tower. Deze nieuwe behuizing, ideaal voor op maat gemaakte waterkoelingssystemen, biedt verbeterde uitbreidingsmogelijkheden, koeling en installatiegemak, met een vernieuwd industrieel ontwerp.

Een belangrijke innovatie is het InfiniRail ventilatormontagesysteem, waarmee gebruikers ventilatoren en radiatoren flexibel kunnen plaatsen voor optimale prestaties. De behuizing ondersteunt tot 18x 120 mm ventilatoren en meerdere radiatoren, inclusief dual 480 mm aan de voor- en bovenkant, wat zorgt voor uitzonderlijke koelcapaciteit. Dit maakt het ideaal voor complexe multi-systeem en multi-GPU configuraties.

De 9000D beschikt over een iCUE LINK System Hub, die RGB-verlichting aanstuurt en tot 23 iCUE LINK-apparaten beheert, zoals ventilatoren en koelers. Dit ecosysteem biedt uitgebreide controle over temperaturen, ventilatorsnelheden en verlichting.

Qua hardware biedt de behuizing ruimte voor ATX-, mATX- en servermoederborden, evenals een Mini ITX-tray voor een extra GPU of PCI Express-apparaat. Er is opslagcapaciteit voor zes 2,5″ SSD’s en vijf 3,5″ HDD’s. Voor de voeding ondersteunt de 9000D twee voedingen en biedt uitgebreide kabelbeheeropties voor een opgeruimde build.

Gebruikersvriendelijkheid staat centraal, met dubbele gereedschapsloze deuren, snel te monteren ventilatorschroeven en extra accessoires zoals kabelbinders en een herbruikbare schroefdoos. De stevige, stalen behuizing meet 696 x 698 x 307 mm en biedt alles wat nodig is voor een efficiënte en krachtige build.



Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?