JBL lanceert drie nieuwe junior hoofdtelefoons voor kids


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van JBL

JBL lanceert drie nieuwe junior hoofdtelefoons, speciaal ontworpen voor jonge luisteraars, met de nieuwste generatie JBL Safe Sound-technologie. De draadloze JBL Junior 470NC en JBL Junior 320BT bieden veilig geluid dankzij een volumelimiet van 85dB, speelduurbeperkingen en ouderlijke controle via de JBL Headphones-app. Ouders kunnen het maximale volume en de luistertijd instellen, en zelfs persoonlijke herinneringen inspreken om kinderen te waarschuwen wanneer de luistertijd om is.

Naast veilig luisteren, zorgen de hoofdtelefoons voor comfort en duurzaamheid. Ze zijn compact, opvouwbaar en draadloos, ideaal voor onderweg. Met een batterijduur tot 50 uur en snelle oplaadmogelijkheden zijn ze geschikt voor lange reizen, zoals autoritten of vliegreizen. De JBL Junior 470NC heeft bovendien actieve ruisonderdrukking, waardoor kinderen in een persoonlijke geluidsbubbel kunnen genieten van muziek of video’s op een lager volume.

Ouders kunnen via de app real-time volume en luistertijd in de gaten houden, met dagelijkse of wekelijkse rapporten over het luistergedrag van hun kinderen. De hoofdtelefoons zijn beschikbaar in vrolijke, kindvriendelijke kleuren met grotere bedieningselementen voor eenvoudige bediening.

Voor creatieve kinderen kan de verpakking van de hoofdtelefoons worden omgevormd tot een standaard voor een telefoon of tablet en gepersonaliseerd worden met leuke stickers. JBL biedt ook een bedrade versie van de Junior 320, voor wie liever een hoofdtelefoon met kabel heeft. De hoofdtelefoons zijn geschikt voor kinderen van 3-8 jaar en verkrijgbaar vanaf €29,99.



Bronnen: JBL

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?