MSI kondigt aan dat hun waterkoelers compatibel zijn met de nieuwste intel Core ultra processors


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI waterkoelers zijn volledig compatibel met Intel’s nieuwste Core Ultra-processors, wat gebruikers in staat stelt om moeiteloos te upgraden zonder de noodzaak van een nieuwe waterkoeler. Intel’s Core Ultra CPU’s bieden ongekende prestaties en innovatie, en MSI speelt hierop in door hun waterkoelers gereed te maken voor deze upgrade. Gebruikers die overstappen naar Intel’s nieuwste CPU’s kunnen rekenen op een soepele integratie met MSI waterkoelers, die ondersteuning bieden voor Intel’s LGA1851-socket.

MSI waterkoelers zijn klaar voor direct gebruik met de LGA1851-socket en vereisen geen aanpassingen. Dit geldt voor de MEG CORELIQUID S Series, MPG CORELIQUID D Series, MAG CORELIQUID M Series, MAG CORELIQUID R V2 Series, MAG CORELIQUID E Series en MAG CORELIQUID I Series. Dit maakt het een gemakkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een efficiënte en betrouwbare koeloplossing bij het upgraden naar Intel’s Core Ultra-processors.

De volgende MSI waterkoelers zijn compatibel met de Intel LGA1851-socket:
– MEG CORELIQUID S360
– MPG CORELIQUID D360
– MPG CORELIQUID D240
– MAG CORELIQUID 360R V2
– MAG CORELIQUID 240R V2
– MAG CORELIQUID M360
– MAG CORELIQUID M240
– MAG CORELIQUID E360
– MAG CORELIQUID E240
– MAG CORELIQUID I360
– MAG CORELIQUID I240

Door te kiezen voor MSI waterkoelers, kunnen gebruikers hun systeem eenvoudig up-to-date houden en profiteren van de nieuwste ontwikkelingen zonder hun koelingssysteem volledig te hoeven vervangen.



Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?