ENDORFY kondigt aan dat hun nieuwe Spartan 5, Fera 5, Fortis 5 en Navis F series compatibel zijn met de nieuwe Intel LGA 1851


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Endorfy

ENDORFY, heeft aangekondigd dat hun huidige reeks CPU-koelers, waaronder de Spartan 5-, Fera 5-, Fortis 5- en Navis F-serie, compatibel zal zijn met de aankomende Intel LGA 1851-socket. Deze socket is ontworpen voor de nieuwe Core Ultra 200-processors. Dit betekent dat klanten die hun systemen upgraden naar de nieuwste Intel-processors hun bestaande ENDORFY-koelers kunnen blijven gebruiken zonder vervanging, wat zowel uitstekende thermische prestaties als geluidsreductie biedt.

De LGA 1851-socket heeft meer pinnen dan zijn voorganger (1851 tegenover 1700), maar behoudt dezelfde montagematen als de LGA 1700. Deze compatibiliteit maakt een naadloze integratie van ENDORFY-koelers met de nieuwste Intel-hardware mogelijk. Met de verwachte prestatieverbeteringen van de aankomende Arrow Lake-processors zijn ENDORFY-koelers voorbereid om de toegenomen thermische eisen aan te kunnen en optimale systeemprestaties en stabiliteit te waarborgen.

Klanten die gebruikmaken van de compacte Spartan 5, de veelzijdige Fera 5, de krachtige Fortis 5 of de vloeistofgekoelde Navis F-oplossingen kunnen erop vertrouwen dat hun systemen efficiënt en koel blijven, zelfs met de nieuwste CPU-ontwikkelingen. Dit biedt hen de zekerheid dat ze geen nieuwe koeler hoeven aan te schaffen bij het upgraden naar de nieuwste generatie Intel-processors.



Bronnen: Endorfy

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?