Corsair introduceert twee nieuwe toetsenborden


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair introduceert twee nieuwe toetsenborden in de K70 CORE-serie: de K70 CORE TKL en de K70 CORE TKL WIRELESS. Deze compacte, tenkeyless toetsenborden combineren de soepele type-ervaring en prestaties van de originele K70 CORE met ruimtebesparend design voor veelzijdig gamen. De voorgelubriceerde Corsair MLX Red v2-schakelaars bieden een vloeiende typervaring en gaan tot 80 miljoen klikken mee, terwijl twee lagen geluidsdempende schuim in de K70 CORE TKL ongewenste geluiden verminderen voor een verfijnde typakoestiek.

De draadloze K70 CORE TKL WIRELESS maakt gebruik van SLIPSTREAM WIRELESS-technologie voor de snelheid en betrouwbaarheid van een bedrade verbinding, met het gemak van draadloos gamen. Gebruikers kunnen tot 890 uur gamen via SLIPSTREAM of 2.400 uur via Bluetooth, en ze kunnen opladen via USB tijdens het spelen. Daarnaast introduceert de serie FlashTap, een nieuw SOCD-systeem dat toetsen in een volgorde prioriteert, wat een voordeel biedt bij complexe bewegingen.

Met Game Mode schakelt de K70 CORE TKL WIRELESS eenvoudig over naar geoptimaliseerde spelinstellingen, waarbij onbedoelde toetsen worden vergrendeld en RGB-verlichting statisch wordt voor minder afleiding. Een magnetische handpalmsteun zorgt voor comfort bij langdurig gebruik. Beide toetsenborden hebben een multifunctionele draaiknop voor gemakkelijke toegang tot instellingen zoals volume en achtergrondverlichting, en een afneembare USB Type-C-kabel voor betere draagbaarheid.

De K70 CORE TKL-serie is nu beschikbaar via de Corsair Webstore en geautoriseerde retailers, en wordt geleverd met 2 jaar garantie en wereldwijde technische ondersteuning.



Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?