Lian Li introduceert de Lancool 207 ATX behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lian Li

Lian Li heeft de Lancool 207 ATX mid-tower behuizing geïntroduceerd, met een compact ontwerp dat lijkt op een Micro-ATX toren, maar ruimte biedt voor een ATX-configuratie. De afmetingen van de behuizing zijn 450 mm x 455,6 mm x 219 mm, met een volume van ongeveer 45,5 liter. Om het compacte formaat te bereiken, is de onderste helft van de behuizing versmald, met uitzondering van een deel aan de voorkant voor een standaard voedingseenheid (PSU). De voeding wordt aangesloten via een AC-aansluiting en een interne 3-aderige kabel. Het moederbordplateau is iets verzonken, wat ruimte creëert voor kabelbeheer, maar de breedte van het ATX-moederbord beperkt tot 244 mm.

De behuizing biedt voldoende ruimte voor krachtige hardware, waaronder grafische kaarten tot 37,5 cm lang. Bij gebruik van een radiator met 25 mm dikke ventilatoren blijft er nog 32 cm ruimte over voor een grafische kaart. Ventilatiemogelijkheden zijn er volop, met twee 140 mm inlaten aan de voorkant, die voorzien zijn van RGB-verlichte ventilatoren met 109 CFM capaciteit. Verder zijn er drie 120 mm of twee 140 mm uitlaten aan de bovenkant, twee 120 mm ventilatoren boven de scheidingswand tussen de compartimenten, en een 120 mm achteruitlaat. Deze case is beschikbaar in witte en zwarte uitvoeringen. Lian Li heeft nog geen prijsinformatie vrijgegeven.

De Lancool 207 biedt dus een compacte maar veelzijdige behuizing voor ATX-systemen met een goede balans tussen formaat, koeling en hardware-ondersteuning.



Bronnen: Lian Li

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?