Sony kondigt twee nieuwe draadloze oordopjes en een draadloze speaker aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sony

Sony heeft twee nieuwe draadloze oordopjes aangekondigd, de LinkBuds Fit en LinkBuds Open, samen met de nieuwe LinkBuds Speaker. Deze producten bieden authentiek geluid, comfort en stijl, met de toevoeging van nieuwe Air Fitting Supporters en accessoires in meerdere kleuren.

De LinkBuds-serie, die in 2022 debuteerde, richt zich op comfort en het verbinden van de online en offline wereld. De nieuwe LinkBuds Fit en LinkBuds Open zijn ontworpen voor dagelijks comfort en actief gebruik. Ze zijn voorzien van lichte Air Fitting Supporters en verbeterde functies zoals geavanceerde ruisonderdrukking en Adaptive Volume Control. Beide modellen bieden een breed scala aan aanpasbare accessoires en zijn beschikbaar in kleuren zoals zwart, wit, groen en Olivia Rodrigo’s kenmerkende violette kleur.

De LinkBuds Speaker is een naadloze toevoeging aan de familie en wisselt automatisch tussen weergave van verschillende LinkBuds-modellen met Auto Switch. Met een IPX4-waterbestendigheid en een batterijduur van maximaal 25 uur biedt de speaker een langdurige luisterervaring.

Sony zet ook zijn samenwerking voort met Olivia Rodrigo voor de LinkBuds oordopjes als onderdeel van hun “For The Music” audiocampagne. De oordopjes bieden aangepaste EQ-instellingen en een door Olivia geselecteerde interface voor haar fans.

Sony heeft ook aandacht voor duurzaamheid, door gebruik te maken van gerecycled plastic in zowel de oordopjes als de oplaadcases, evenals milieuvriendelijke verpakkingen. Alle producten zijn compatibel met de vernieuwde Sound Connect-app, waarmee gebruikers hun instellingen kunnen personaliseren.



Bronnen: Sony

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?