Montech en Gear Seekers lanceren de exclusieve KING 95 ULTRA behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Montech

Montech en Gear Seekers hebben de exclusieve KING 95 ULTRA PC-behuizing gelanceerd, beperkt tot 2.024 eenheden wereldwijd. Deze geavanceerde behuizing combineert uitstekende prestaties met een verfijnde esthetiek en is een waar verzamelobject dat de innovatie van Montech verenigt met het gedurfde ontwerp van Gear Seekers.

De KING 95 ULTRA is ontworpen voor gebruikers die zowel topfunctionaliteit als stijl willen. Gekleed in een unieke Space Grey afwerking en voorzien van een slank, getint glazen paneel, biedt deze behuizing een aura van mysterie en verfijning. Met slechts 2.024 beschikbare eenheden is elke KING 95 ULTRA een zeldzaam meesterwerk dat exclusiviteit en vakmanschap belichaamt.

Een opvallend kenmerk van de KING 95 ULTRA is het volledige aluminium frontpaneel, dat niet alleen elegantie toevoegt, maar ook superieure duurzaamheid en een moderne uitstraling biedt. Deze behuizing is niet alleen functioneel, maar ook een pronkstuk voor elke setup.

De KING 95 ULTRA is een eerbetoon aan nauwkeurige engineering en visionair design, met een krachtige basis gebaseerd op de befaamde KING 95, verrijkt met de signature touch van Gear Seekers. Met een beperkte voorraad is deze exclusieve PC-behuizing een must-have voor de meest veeleisende PC-liefhebbers.

De KING 95 ULTRA is verkrijgbaar vanaf 30 september 2024, en zal naar verwachting snel uitverkocht zijn.



Bronnen: Montech, Gear Seeker

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?