GIGABYTE introduceert de AMD X870E/X870 moederborden


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE, introduceert de AMD X870E/X870 moederborden. Deze moederborden zijn ontworpen met AI-versnelling voor optimale prestaties, premium thermisch beheer en next-generation geheugenoptimalisatie, wat ze ideaal maakt voor de nieuwste AMD Ryzen 9000-serie processors en gaming in het AI-tijdperk.

Een opvallende functie is de AORUS AI SNATCH, die met één klik de prestaties kan maximaliseren. De moederborden ondersteunen DDR5-geheugen tot 8600MT/s en zijn gebouwd met een 20-fasen voeding voor stabiliteit en overklokcapaciteit. Innovaties zoals de DDR Wind Blade en ventilatieopties zorgen voor effectieve warmtedissipatie.

GIGABYTE benadrukt ook gebruiksvriendelijkheid met de M.2 EZ-Match voor eenvoudige heatsink-installatie, het WIFI EZ-Plug-ontwerp en de EZ-Debug Zone voor probleemoplossing. De UC BIOS is geüpgraded met een nieuwe interface en multi-thema-ondersteuning voor een verbeterde gebruikerservaring.

Daarnaast biedt de samenwerking met HWiNFO realtime monitoring van CPU-vCore en een OSD voor eenvoudige gegevensweergave. De moederborden zijn uitgerust met Wi-Fi 7 en USB4-poorten, die snelheden tot 40 Gbps bieden, ideaal voor VR-ervaringen en datagevoelige taken.

Samengevat tillen de GIGABYTE X870E/X870 moederborden gamingprestaties en algehele functionaliteit naar nieuwe hoogten met geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijke ontwerpen.



Bronnen: GIGABYTE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?