Razer introduceert de Kraken V4 Pro


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Vandaag werd op RazerCon 2024 de Razer Kraken V4 Pro onthuld, het nieuwste model in de iconische Kraken-headsetserie die al meer dan 12 jaar een belangrijke rol speelt in gaming-audio. De V4 Pro biedt baanbrekende functies zoals de OLED Control Hub, die geïnspireerd is op audioversterkers en meer dan 20 aanpassingsopties biedt voor geluid, haptische feedback en personalisatie.

Een van de opvallende innovaties is de Sensa HD Haptics-technologie, die zorgt voor volledige audio-immersie door haptische feedback die synchroon loopt met gameplay. Dit verbetert de ervaring in grote titels zoals *Hogwarts Legacy* en *Silent Hill 2*, waarbij spelers niet alleen geluiden horen maar ook voelen. De gespecialiseerde oorkussens van traagschuim en proteïneleren verbeteren deze ervaring verder.

De V4 Pro beschikt ook over Razer TriForce Bio-Cellulose 40 mm drivers voor helder geluid met minder vervorming, terwijl THX Spatial Audio een realistisch 7.1 surround-geluid biedt met op maat gemaakte audioprofielen voor meer dan 60 games.

De headset biedt veelzijdige connectiviteit via Razer HyperSpeed Wireless, Bluetooth, USB en een 3,5 mm-aansluiting, zodat hij op meerdere platforms gebruikt kan worden. De OLED Control Hub kan tot drie audiobronnen tegelijk beheren.

Ten slotte is de intrekbare Razer HyperClear Super Wideband Microfoon ontworpen voor kristalheldere communicatie tijdens intensieve gamesessies. Met een prijs van $399,99 biedt de Kraken V4 Pro een compleet pakket voor gamers die op zoek zijn naar geavanceerde audio en gebruiksgemak.



Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?