Be Quiet! introduceert de Light Base serie pc behuizingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Be Quiet!

Be Quiet!, introduceert de Light Base-serie pc-behuizingen met een panoramisch design, speciaal voor hardwareliefhebbers die hun pc-componenten graag in actie zien. De serie omvat vier modellen: Light Base 900 FX, 900 DX, 600 LX en 600 DX. Elk model heeft volledig glazen voor- en zijpanelen en biedt drie oriëntaties: standaard, omgekeerd of horizontaal. Dankzij een eenvoudig inversiesysteem kunnen gebruikers snel van lay-out wisselen.

De Light Base-serie biedt indrukwekkende verlichting door een grote ARGB-strip die rondom de behuizing loopt. Voor een nette uitstraling aan de binnenkant zijn er slimme functies, zoals een VGA-houder die in elke oriëntatie werkt, ARGB- en ventilatorhubs met 12 aansluitingen, en ondersteuning voor meerdere schijven. Daarnaast beschikt het I/O-paneel over een USB 3.2 Gen 2 Type C-poort, een resetknop en een ARGB-controller.

Het topmodel, de Light Base 900 FX, ondersteunt radiatoren tot 420 mm en heeft vooraf geïnstalleerde Light Wings 140 mm PWM-ventilatoren voor optimale koeling en verlichting. De 900 DX biedt dezelfde functies, maar zonder vooraf geïnstalleerde ventilatoren. Voor wie een kleinere behuizing zoekt, biedt de Light Base 600 LX radiatoren tot 360 mm en is voorzien van Light Wings LX 120 mm PWM-ventilatoren. De 600 DX is identiek aan de 600 LX, maar zonder ventilatoren.

De Light Base-serie is vanaf 10 oktober beschikbaar met een fabrieksgarantie van 3 jaar.



Bronnen: Be Quiet!

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?