Turtle Beach kondigt de nieuwe Stealth 700 draadloze multiplatform gaming headset aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Turtle Beach

Turtle Beach heeft de wereldwijde beschikbaarheid van de nieuwe Stealth 700 draadloze multiplatform gaming-headset aangekondigd. Deze derde generatie van Turtle Beach’s populaire premium headset biedt grote upgrades, zoals CrossPlay duale draadloze zenders die eenvoudig schakelen tussen apparaten mogelijk maken, en Bluetooth 5.2 voor gelijktijdige connectiviteit met mobiele apparaten. De krachtige 60 mm Eclipse duale drivers leveren uitstekend geluid, terwijl de batterij 80 uur meegaat en snel oplaadt.

De Stealth 700 is ontworpen voor Xbox, PlayStation, PC en mobiele apparaten en biedt een indrukwekkend pakket aan functies, waaronder een flip-to-mute microfoon met A.I.-ruisonderdrukking en echovermindering. Gamers kunnen gemakkelijk schakelen tussen consoles en pc’s dankzij de duale USB-zenders, terwijl de Bluetooth-connectiviteit ervoor zorgt dat mobiele apparaten altijd verbonden blijven zonder het gamegeluid te onderbreken.

De PC-versie van de Stealth 700 biedt nog meer premium functies, zoals 24-bit, 96 kHz draadloos geluid van hoge kwaliteit, Waves 3D-geluidsverbeteringen en een breedbandmicrofoon van 16-bit, 32 kHz. De headset is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor Xbox, PlayStation en PC, met prijzen vanaf $199,99/€199,99.

Gebruikers kunnen de Turtle Beach Swarm II-app downloaden om de instellingen van de headset aan te passen en firmware-updates uit te voeren voor optimale prestaties. Volgens CEO Cris Keirn biedt de nieuwe Stealth 700 aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van eerdere versies, terwijl de prijs ongewijzigd blijft.



Bronnen: Turtle Beach

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?