Sony lanceert de INZONE M10S gaming monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sony

Sony heeft zijn INZONE-gamingassortiment uitgebreid met de INZONE M10S, een 27-inch OLED-gamingmonitor met een indrukwekkende verversingssnelheid van 480 Hz, een responstijd van 0,03 ms en QHD-resolutie. Ontwikkeld in samenwerking met het professionele esports-team Fnatic, is de M10S gericht op toernooien en biedt het een 24,5-inch speelmodus met nieuwe FPS Pro-modi. Deze monitor is ontworpen voor professionele gamers met de focus op bewegingshelderheid, directe responsiviteit en een verbeterde weergave van tegenstanders, dankzij de unieke eigenschappen van OLED-technologie.

Daarnaast heeft Sony ook de INZONE M9 II aangekondigd, een verbeterde versie van hun 4K HDR-gamingmonitor. Deze monitor, met backlight-scanning, biedt betere bewegingshelderheid en maakt gebruik van full array local dimming technologie voor een hoog contrast en meeslepende game-ervaring. De M9 II combineert een 4K UHD-scherm met een verversingssnelheid van 160 Hz en een piekhelderheid van 750 nits.

Beide monitors zijn ontwikkeld met het oog op esports en professionele toernooien, waarbij de M10S specifiek wordt ingezet als de officiële monitor voor de Apex Legends Global Series, Sony’s nieuwe samenwerking met Electronic Arts. Deze monitors zijn ook ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en efficiënt energieverbruik. De INZONE M10S en M9 II komen in oktober op de markt voor respectievelijk $1.099 en $799.

Sony zet hiermee een grote stap in de gamingwereld, waarbij de focus ligt op het leveren van uitzonderlijke prestaties en beeldkwaliteit voor professionele gamers en toernooien.



Bronnen: Sony

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?