InWin introduceert de F3 mini-ITX en micro-ATX behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin, introduceert de F3 mini-tower, een compacte behuizing voor mini-ITX- en micro-ATX-bouwsels. Deze case combineert esthetiek en functionaliteit en ondersteunt de nieuwste moederbordtrends met achteraansluitingen (zoals ASUS BTF en MSI Project Zero), wat zorgt voor een strakke afwerking. Het voorpaneel is voorzien van mesh-vensters voor verbeterde koeling van interne onderdelen. De behuizing is gemaakt van SECC-staal en gehard glas en heeft een schroefloos ontwerp dat de montage vereenvoudigt. De F3 is verkrijgbaar in zwart en wit, waarbij de witte versie houten accenten heeft.

De F3 biedt flexibiliteit dankzij multi-orientatie beugels op het moederbordtray, waardoor moederborden met verschillende aansluitplaatsingen passen. De behuizing biedt ruimte voor vier PCI-Express-slots voor grafische kaarten tot 340 mm lang. Daarnaast is de F3 compatibel met NVIDIA’s nieuwe SFF-richtlijnen, wat de compatibiliteit met componenten vereenvoudigt. Het ondersteunt CPU-koelers tot 160 mm hoog en radiatoren tot 240/280 mm voor vloeistofkoeling. ATX-voedingen tot 160 mm passen achter het voorpaneel om ruimte te besparen. De voorste I/O bevat onder andere USB 3.2 Gen 2×2 Type-C en extra USB 3.2-poorten.

InWin bundelt ook de premium Neptune AN120 ventilator, die stille prestaties levert met een luchtstroom van 60,1 CFM en een statische druk van 2,27 mm/H2O bij slechts 20,5 dB(A). De ARGB-verlichte ventilatorbladen geven een aantrekkelijke gloed, en er kunnen tot vijf extra ventilatoren worden geplaatst aan de voor-, boven- en onderkant.



Bronnen: InWin

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?