Thermaltake lanceert een waterkoeler in de nieuwe kleur: Snow


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake heeft de TH240/280/360/420 V2 Ultra EX ARGB Sync All-In-One Liquid Cooler Snow Edition uitgebracht, een witte variant van hun populaire AIO-serie, perfect voor volledig witte PC-builds. Deze serie biedt een betaalbare oplossing met het geavanceerde MagForce 2.0-ontwerp, dat meerdere ventilatoren met slechts één kabel kan verbinden, en beschikt over een aanpasbaar 2,1-inch LCD-scherm voor het tonen van systeeminformatie, afbeeldingen, GIF’s en video’s.

De TH V2 Ultra EX ARGB Sync-modellen komen in twee varianten: 120 mm CT EX ARGB Sync-ventilatoren voor de TH240/360 en 140 mm voor de TH280/420. Deze ventilatoren bieden sterke luchtstroming, tot 90,3 CFM, met verbeterde magnetische verbindingen voor eenvoudiger kabelbeheer en stabielere prestaties. De ventilatoren werken stil met lage geluidsniveaus, wat ze ideaal maakt voor high-end CPU-koeling.

Het koperen basisplaatje in de AIO zorgt voor uitstekende warmtegeleiding, en de verdikte koperen kamer in de slanke radiator draagt bij aan verbeterde koelprestaties. De vloeistofleidingen hebben een lage verdamping, waardoor bijvullen overbodig is.

Via de TT RGB Plus 2.0-software kunnen gebruikers het LCD-scherm en de verlichting van de ventilatoren aanpassen, en het systeem is compatibel met moederbord-RGB-software zoals ASUS Aura Sync en MSI Mystic Light Sync. Met de Snow Edition biedt Thermaltake een krachtige, visueel aantrekkelijke oplossing voor gebruikers die hun systeem willen personaliseren en optimaliseren met zowel prestaties als esthetiek in gedachten.



Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?