Logitech kondigt de MX Creative Console aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech heeft de MX Creative Console aangekondigd, een nieuw product gericht op digitale creators. Het bedieningspaneel biedt snelle toegang tot belangrijke functies en aanpassingsmogelijkheden om workflows te optimaliseren. Met een keypad en een dialpad kunnen herhalende taken eenvoudig uitgevoerd worden in veelgebruikte apps. De MX Creative Console is ontworpen om creatieve processen te stroomlijnen, zodat professionals sneller en efficiënter kunnen werken.

Het paneel is veelzijdig en personaliseerbaar, met dynamische toetsen en een slimme controller voor navigatie. Met de Logi Options+-software kunnen gebruikers het paneel naadloos integreren met Windows en Mac, en zijn er via de Logi Marketplace plugins en profielen beschikbaar.

Logitech werkt samen met Adobe om integratie met populaire applicaties zoals Photoshop, Lightroom en Premiere Pro te garanderen. Bij aankoop van de MX Creative Console krijgen gebruikers drie maanden toegang tot Adobe Creative Cloud.

Duurzaamheid staat centraal in het ontwerp: de Graphite-versie bestaat voor 72% uit gerecycled plastic en het aluminium is geproduceerd met hernieuwbare energie. De verpakking is FSC-gecertificeerd, wat bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk.

De MX Creative Console is beschikbaar in Pale Grey en Graphite voor €229 en kan vanaf nu worden gepre-orderd. In de Benelux is het product vanaf 14 oktober te koop.



Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?