ASUS TUF kondigt de GT502 Horizon behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft de TUF Gaming GT502 Horizon aangekondigd, een mid-tower pc-behuizing met een naadloos panoramisch uitzicht en uitstekende koeling. De behuizing heeft geen voorste zuil, wat gebruikers een vrij zicht biedt op hun build. Dankzij geavanceerde versterkingstechnieken kan de GT502 Horizon tot 30 kg gewicht dragen en is hij beschikbaar in Klassiek Zwart en Sneeuwwit, met bijpassende modulaire kabels.

De TUF Gaming ARGB Lighting Kit biedt gebruikers de mogelijkheid om hun build te accentueren met RGB-verlichting, en de nieuwe ARGB PWM Fan Hub verbindt tot zes ventilatoren voor optimale koeling en synchronisatie van verlichtingseffecten. De behuizing is ontworpen met een dual-chamber systeem dat kabelbeheer vergemakkelijkt en ruimte biedt voor opslag of radiatoren.

Met ondersteuning voor tot 13 ventilatoren en radiatoren tot 360 mm kunnen gebruikers de koeling naar wens inrichten. De behuizing biedt plaats aan grafische kaarten tot 400 mm en heeft een verticale montagebeugel. Voor extra aanpassing zijn er meer dan 19 afneembare onderdelen.

Met een ruime selectie poorten, waaronder een USB-C-poort voor snelle dataoverdracht, en verwijderbare filters voor eenvoudig onderhoud, is de TUF Gaming GT502 Horizon niet alleen veelzijdig maar ook praktisch voor dagelijks gebruik. Deze behuizing is perfect voor gamers die zowel prestaties als stijl zoeken.



Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?