ASUS ROG lanceert de Harpe Ace Extreme gaming muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft de ROG Harpe Ace Extreme onthuld, een ultralichte gamingmuis van 47 gram met een koolstofvezel behuizing. Deze muis is ontworpen in samenwerking met e-sportprofessionals om uitzonderlijke stabiliteit en controle te bieden, vooral voor spelers met een klauwgreep. De ROG AimPoint Pro optische sensor en ROG Optical Micro Switches zorgen voor nauwkeurige precisie en een lange levensduur van 100 miljoen klikken.

De muis maakt gebruik van koolstofvezel om zijn gewicht laag te houden, zonder een geperforeerde structuur. Het productieproces, bestaande uit acht stappen, garandeert een hoogwaardige afwerking waarbij elk stuk koolstofvezel zorgvuldig wordt geselecteerd en gepositioneerd voor een uniek en esthetisch ontwerp.

De Harpe Ace Extreme bevat ook ROG SpeedNova draadloze technologie, die zorgt voor een stabiele verbinding en optimale prestaties, zelfs in drukke omgevingen met veel signaalstoringen. Deze technologie wordt gecombineerd met de ROG Polling Rate Booster, die een polling rate van 8000 Hz mogelijk maakt voor minimale vertraging en soepele cursorbewegingen, ideaal voor gaming op hoge verversingssnelheden.

Daarnaast wordt de muis geleverd met premium accessoires, waaronder Corning Gorilla Glass-muisvoetjes voor vloeiende bewegingen op stoffen muismatten, een draagkoffer en de ROG Polling Rate Booster. Deze booster ondersteunt meerdere ROG-muizen en toetsenborden, met compatibiliteit voor toekomstige modellen.

Met zijn geavanceerde technologie en zorgvuldig ontworpen vormgeving biedt de ROG Harpe Ace Extreme een combinatie van lichtgewicht wendbaarheid en uitzonderlijke prestaties.



Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?