Fractal lanceert de Era 2 pc-behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Fractal

Fractal presenteert de release van de Era 2, de evolutie van onze iconische behuizing met een kleine vormfactor, waarin designinnovatie wordt gecombineerd met technische bekwaamheid. De Era 2 verfijnt het onderscheidende architecturale ontwerp van de serie en verbetert de koelmogelijkheden voor een soepelere game-ervaring. Het beschikt over een tactiel bovenpaneel van massief, FSC-gecertificeerd walnoot en een buitenkant van geanodiseerd aluminium. Beide panelen zijn geventileerd voor betere prestaties en zijn eenvoudig te verwijderen. Het bovenpaneel is magnetisch bevestigd en de buitenkant schuift er eenvoudig af.

Binnenin zorgt een gereedschapsloze schuifsluiting voor snelle verwijdering en herplaatsing van de bovenste beugel. Dit biedt slimme toegang tot een open interieur met ruimte voor een krachtige drie-slot GPU aan de ene kant en CPU-koeling aan de andere kant. Daarnaast beschikt het over een verschuifbare centrale wand die 15 mm interne flexibiliteit toevoegt, waardoor bouwers de optimale verhouding tussen beide zijden van hun systeem kunnen vinden. Om de thermische prestaties te verbeteren, is de Era 2 ontworpen om luchtstroom door de behuizing te leiden. Het wordt geleverd met twee vooraf geïnstalleerde Aspect 12 PWM-ventilatoren, heeft voldoende ventilatie door de hele behuizing en is ideaal voor waterkoeling met een bovenradiator, wat helpt bij het mogelijk maken van een premium game-ervaring in een gestroomlijnd formaat.



Bronnen: Fractal

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?