SteelSeries introduceert de nieuwe witte versie van de Arctis Nova 5 headset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

SteelSeries introduceert een nieuwe witte versie van de Arctis Nova 5-serie headsets, onderdeel van hun bekroonde “affordable luxury” gamingproducten. De Arctis Nova 5-serie biedt een strak wit design, hoogwaardige audiokwaliteit en innovatieve functies zoals de Nova 5 Companion App, waarmee gebruikers toegang hebben tot meer dan 100 aangepaste audioprofielen, ontwikkeld door audio-experts, esports-professionals en gameontwikkelaars. Deze presets kunnen in real-time worden gewijzigd zonder het spel te verlaten, wat gamers een competitief voordeel geeft.

De Arctis Nova 5-headset ondersteunt draadloos gamen via 2.4 GHz en Bluetooth 5.3, met een batterijduur van meer dan 60 uur. Dankzij de Quick-Switch-functie kunnen gamers eenvoudig schakelen tussen oproepen en gamen. De Neodymium magnetische drivers zorgen voor gedetailleerd geluid met kristalheldere hoge tonen, nauwkeurige middentonen en diepe bassen, terwijl de ClearCast 2.X-microfoon tweemaal zoveel bandbreedte en helderheid biedt voor heldere communicatie.

De headset is compatibel met meerdere platformen, zoals Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, en PC, dankzij de compacte USB-C-dongle die gemakkelijk wisselen tussen systemen mogelijk maakt. De Sonar Audio Software Suite, met een pro-grade parametrische EQ, stelt gamers in staat om de geluiden die ertoe doen aan te passen en te verbeteren.

De witte Arctis Nova 5-serie is verkrijgbaar op steelseries.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd voor en €139,99.



Bronnen: SteelSeries

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?