Bose introduceert de nieuwe QuietComfort Earbuds


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Bose

Bose introduceert de nieuwe QuietComfort Earbuds als uitbreiding van hun populaire QuietComfort-lijn. Deze oordopjes, ontworpen voor dagelijks gebruik, bieden krachtig geluid met geavanceerde ruisonderdrukking, draadloos opladen en een batterijduur van maximaal 8,5 uur. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Zwart, White Smoke en Chilled Lilac, voor $179.

De QC Earbuds leveren een rijke luisterervaring met zes microfoons voor optimale ruisonderdrukking en stemopname. Ze zijn water- en zweetbestendig (IPX4), ideaal voor een actieve levensstijl. De pasvorm is aanpasbaar dankzij drie maten oordopjes en stabilisatiebandjes, wat zorgt voor comfort en veiligheid tijdens beweging.

De oordopjes ondersteunen draadloos opladen met een case die 2,5 extra ladingen vasthoudt. Een volledige oplaadbeurt duurt 1,5 uur, terwijl een snelle 20-minutenlading tot drie uur extra speeltijd biedt. Met Bluetooth 5.3 en multipoint-verbinding kun je naadloos schakelen tussen apparaten en tot 9 meter afstand genieten van ononderbroken muziek.

De oordopjes worden bediend via de Bose QC Earbuds-app, waarmee je aanraakbedieningen kunt personaliseren en de equalizer kunt afstellen. Schakel tussen ruisonderdrukkingsmodi (Quiet, Aware of passief), en gebruik Voice ID om je stem te kalibreren voor nauwkeurige spraakopdrachten. Met de Remote Selfie-functie kun je zelfs je camera bedienen. De Low Latency Audio-modus zorgt voor gesynchroniseerd geluid tijdens het gamen of kijken van films, terwijl de app ook de resterende batterijduur voorspelt.



Bronnen: Bose

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?