Teufel lanceert de CAGE PRO gaming headset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Teufel

Teufel heeft zijn gaming-assortiment uitgebreid met de draadloze HD-gamingheadset CAGE PRO. Deze headset biedt dankzij bijna nul latency en nauwkeurige geluidsweergave spelers de mogelijkheid om zich perfect te oriënteren binnen de virtuele 3D-omgeving. Het geluid wordt ondersteund door een gerichte HD-condensatormicrofoon voor heldere spraakoverdracht, ideaal voor gamechats en videomeetings. De microfoon is magnetisch bevestigd en eenvoudig te verwijderen wanneer nodig.

De CAGE PRO biedt ondersteuning voor DTS Headphone:X® v2, wat zorgt voor 7.1 virtual surround sound. De headset is draadloos te verbinden via een USB-adapter of Bluetooth, en kan ook met een 3,5 mm-kabel worden gebruikt. Het ontwerp is ultralicht en voorzien van dikke, comfortabele oorkussens die omgevingsgeluiden effectief dempen. De ventilerende binnenkant zorgt voor extra draagcomfort, ook voor brildragers.

De ingebouwde accu biedt tot 68 uur speelduur bij gemiddeld volume. Daarnaast beschikt de headset over aanpasbare RGB-verlichting, programmeerbare knoppen, een traploze volumeregeling en dempschakelaar. Via het Teufel Audio Center voor Windows kunnen gebruikers geluid en verlichting aanpassen, en gebruikmaken van extra functies zoals een equalizer.

De CAGE PRO is nu verkrijgbaar voor €199,99 via teufelaudio.nl en in Teufel-winkels. Dit model vormt een aanvulling op de bekabelde gamingheadsets van Teufel, waaronder de CAGE, CAGE ONE en ZOLA, die eveneens beschikbaar blijven.



Bronnen: Teufel

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?