Logitech G kondigt nieuwe toevoegingen aan de PRO series aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech G heeft tijdens Logi PLAY nieuwe toevoegingen aan de PRO Series-lijn aangekondigd. Dit omvat de PRO X SUPERLIGHT 2 DEX gaming-muis, de PRO 2 LIGHTSPEED gaming-muis en het PRO X TKL RAPID gaming toetsenbord, ontworpen voor professionele gamers.

De PRO X SUPERLIGHT 2 DEX is een geavanceerde, asymmetrische muis voor rechtshandige gamers, ontwikkeld met feedback van professionals die spellen zoals Counter-Strike en Valorant spelen. De muis beschikt over LIGHTSPEED draadloze technologie, een HERO 2-sensor voor nauwkeurige tracking, en LIGHTFORCE schakelaars voor een energiebesparende en betrouwbare klik. De muis is voor 55% gemaakt van gerecycled ABS-plastic.

De PRO 2 LIGHTSPEED is een verbeterde versie van de oorspronkelijke PRO Wireless-muis, met een ambidextrisch ontwerp dat zowel snel als responsief is. De muis biedt geavanceerde prestaties en is ideaal voor gamers die een snelle en nauwkeurige ervaring willen.

Het PRO X TKL RAPID toetsenbord is het eerste toetsenbord van Logitech G met magnetische analoge switches en adjustable actuation points, wat zorgt voor snelle reacties en precisie. Het toetsenbord is ontworpen voor professionele esporters en biedt functies zoals Key Priority en On-the-Fly Configuration, naast een duurzaam ontwerp van gerecycled aluminium en plastic.

De nieuwe PRO Series-producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar in verschillende kleuren, met prijzen variërend van €139 tot €189, afhankelijk van het model en de beschikbaarheid bij onder andere Amazon en MediaMarkt.



Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?