Logitech introduceert de vernieuwde ERGO M575S en MX Ergo S trackballmuizen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech introduceert de vernieuwde ERGO M575S en MX Ergo S trackballmuizen, die zich richten op comfort en ergonomie voor lange werkdagen. Beide modellen zijn voorzien van stille klikken en verbeterde draadloze connectiviteit via Logi Bolt, wat zorgt voor minder vertraging en nauwkeurige bediening. De Ergo-serie van Logitech is speciaal ontworpen en goedgekeurd door ergonomen om de werkhouding te verbeteren en spierspanning te verminderen.

De ERGO M575S is een draadloze trackball met een ergonomisch ontwerp dat de hand ondersteunt en de onderarm ontspannen houdt. Dankzij stille klikken en duimcontrole kun je zonder handbewegingen soepel navigeren, wat ideaal is voor kleine werkplekken.

De MX Ergo S is de meest geavanceerde trackballmuis van Logitech. Hij beschikt over zes aanpasbare knoppen, USB-C snelladen en een kantelhoek van 20 graden die de werkhouding verbetert en spierspanning met 27% vermindert. De DPI-knop zorgt voor nauwkeurige tracking en extra comfort.

Beide modellen zijn compatibel met de Logi Options+ App, waarmee gebruikers de muizen kunnen personaliseren met sneltoetsen en Smart Actions. De muizen zijn ook duurzaam, met gerecyclede kunststof onderdelen: de ERGO M575S bevat tot 52% gerecycled plastic, terwijl de MX Ergo S 20% gerecycled plastic bevat. De verpakking is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bronnen.

De ERGO M575S heeft een adviesprijs van €59,99, terwijl de MX Ergo S wordt verkocht voor €119,99, en beide zijn ontworpen om een comfortabele en productieve werkplek te ondersteunen.



Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?