OPPO lanceert de A80 5G smartphone


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van OPPO

OPPO heeft de OPPO A80 5G gelanceerd in Nederland, een nieuwe A-serie smartphone die duurzaamheid en praktische technologie combineert. De A80 5G is voorzien van een 360-graden schadebestendig Armour Body, IP54 water- en stofbestendigheid en Splash Touch, waardoor het toestel zelfs met natte handen gebruikt kan worden. De telefoon heeft een ultra-helder 120Hz-scherm, een 5.100mAh batterij met een levensduur van vier jaar en 45W SUPERVOOC-snelladen.

Met een gewicht van 186 gram en een slank ontwerp, beschikbaar in Moonlight Purple en Starry Black, biedt de A80 5G ook een premium uitstraling. Het toestel beschikt over nieuwe AI-functies zoals AI LinkBoost voor stabiele verbindingen en AI Eraser voor het verwijderen van ongewenste objecten uit foto’s.

De A80 5G is uitgerust met het MediaTek Dimensity 6300 5G platform, 8GB geheugen, 256GB opslag en 8GB extra RAM, wat zorgt voor soepel dagelijks gebruik. De Ultra Volume-modus verhoogt het luidsprekervolume met 300%, terwijl de 50MP dual-camera en 8MP selfie-camera zorgen voor scherpe opnames. De OPPO A80 5G is vanaf 12 augustus verkrijgbaar voor €299.



Bronnen: OPPO

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?