Xbox lanceert de Sky Cipher Special Edition controller


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Xbox

Xbox lanceert de Sky Cipher Special Edition controller. Deze nieuwe controller onthult de ingewikkelde technologie binnenin met een transparant blauw ontwerp, metallic details en zilveren binnenonderdelen, wat een futuristische uitstraling geeft.

De Sky Cipher-controller biedt stijlvolle functies, zoals Sky Blue metalen triggers, een bijpassende D-pad met donkerblauwe accenten, en tweekleurige thumbsticks met Sky Blue basissen en donkerblauwe toppen. De rubberen Sky Blue grips op de achterkant zorgen voor extra grip en je kunt de rumble pack zien trillen tijdens het gamen.

Met een batterijduur tot 40 uur (afhankelijk van gebruik) biedt de Sky Cipher langdurig speelplezier. Dankzij Xbox Wireless en Bluetooth-technologie kun je naadloos verbinden met Xbox Series X, S en Xbox One consoles, PC, iOS en Android-apparaten.

Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen hun ervaring uitbreiden met Xbox Cloud Gaming (Beta) op compatibele apparaten. De controller heeft een 3,5 mm audio-aansluiting voor headsets en een speciale deelknop voor het delen van clips. Met de Xbox Accessories-app kun je knoppen opnieuw instellen en aangepaste profielen maken voor je favoriete games.

De nieuwe verpakking van de Sky Cipher-controller is milieuvriendelijker: geen wegwerpplastics, een digitale snelstartgids via QR-code, en een verpakking die 22% kleiner en 21% lichter is dan voorheen, wat de ecologische voetafdruk vermindert.

De Xbox Wireless Controller – Sky Cipher Special Edition is nu beschikbaar voor pre-order in geselecteerde Xbox-markten wereldwijd voor $69,99 USD.



Bronnen: Xbox, Microsoft

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?