ASUS kondigt de ROG Swift OLED PG32UCDP gaming monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS Republic of Gamers heeft de ROG Swift OLED PG32UCDP gaming monitor aangekondigd. Deze monitor beschikt over een 32-inch 4K WOLED anti-reflecterend paneel dat zowel HD- als UHD-beelden levert met uitstekende bewegingshelderheid en vloeiende weergave dankzij de hoge dual-mode verversingssnelheid en lage pixelrespons. Gebruikers kunnen schakelen tussen 4K @ 240 Hz en FHD @ 480 Hz, afhankelijk van het spel en de vereiste bewegingshelderheid. De monitor biedt helderdere beelden met 15% meer helderheid dankzij derde generatie ROG OLED en Micro Lens Array Plus technologieën, samen met indrukwekkende kleuren, contrast en HDR-prestaties. De responstijd van 0,03 ms zorgt voor ongeëvenaarde bewegingshelderheid zonder ghosting, zowel in SDR als HDR.

Een geavanceerde passieve heatsink zorgt voor uitstekende koeling zonder geluid en vermindert het risico op inbranden. Deze monitor is een duidelijke upgrade voor veeleisende gamers, met functies zoals OLED Anti-flicker, Extreme Low Motion Blur (ELMB), Auto KVM en USB-C met 90 W stroomlevering. Daarnaast biedt hij een breed scala aan connectiviteitsopties en ergonomische aanpassingen. De AI Assistant verbetert de game-ervaring met functies zoals AI Visual, AI Crosshair en AI Shadow Boost. De monitor ondersteunt ook AMD FreeSync Premium Pro en NVIDIA G-SYNC voor soepele, scheurvrije beelden met lage latentie.

De PG32UCDP biedt flexibiliteit met PiP- en PbP-modi, uitgebreide connectiviteit, en gebruiksvriendelijke functies zoals de Display Widget Center applicatie voor eenvoudige aanpassing van instellingen. Met uitstekende HDR-prestaties, lage weergavevertraging en superieure bewegingshelderheid is de ROG Swift OLED PG32UCDP ideaal voor zowel competitieve gamers als liefhebbers van AAA-titels. De monitor is vanaf 31 juli beschikbaar in de VS voor $1.299.



Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?