Logitech onthult de Keys To Go 2


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech heeft vandaag de Keys-To-Go 2 onthuld, een ultra-draagbaar draadloos toetsenbord ontworpen voor tablets, mobiele apparaten en laptops. Het toetsenbord heeft een ingebouwde hoes ter bescherming tegen beschadiging of morsen, en het slanke, lichte ontwerp maakt het gemakkelijk mee te nemen. Keys-To-Go 2 is compatibel met meerdere besturingssystemen, waardoor gebruikers moeiteloos kunnen werken, leren en creëren vanaf elk apparaat, op elke locatie.

Keys-To-Go 2 is verkrijgbaar in de kleuren Lila, Lichtgrijs en Grafiet, en beschikt over schaarmechanisme toetsen voor een comfortabele, efficiënte en nauwkeurige typervaring. Het toetsenbord kan via Bluetooth verbonden worden met maximaal drie apparaten en biedt naadloos typen op tablets, telefoons en laptops. Er zijn twee lay-outs beschikbaar: Universeel (Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS en macOS) en een speciale Apple lay-out (iPadOS, iOS en macOS).

Logitech streeft naar een positieve toekomst door inspanningen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Keys-To-Go 2 is ontworpen om krachtig draagbaar te zijn met een kleinere voetafdruk. De plastic onderdelen bevatten gecertificeerd gerecycled plastic: 36% voor Lichtgrijs en Grafiet, 33% voor Lila. Het aluminium wordt gemaakt met hernieuwbare energie en de papieren verpakking komt uit FSC-gecertificeerde bossen.

Keys-To-Go 2 zal wereldwijd beschikbaar zijn in juni 2024 voor 79,99 euro



Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?