Western Digital lanceert de nieuwe WD Blue SN5000 NVMe SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Western Digital

Western Digital heeft de WD Blue-reeks uitgebreid met de nieuwe 4TB NVMe SSD, de WD Blue SN5000. Deze SSD is ontworpen voor consumenten die intensief content creëren en behoefte hebben aan hoge prestaties en grote opslagcapaciteit. De M.2 2280 SSD is geschikt voor pc’s en biedt next-gen opslag voor veeleisende workflows met multi-stream 4K-video, afbeeldingen en audio.

De WD Blue SN5000 NVMe SSD heeft een opslagcapaciteit tot 4TB, wat tweemaal zoveel is als de vorige generatie. Met PCIe Gen4-snelheden tot 5.500 MB/s, verbetert deze SSD de workflows met een prestatieverbetering van 24 procent. De drive maakt gebruik van Western Digital’s nCache 4.0-technologie, wat zorgt voor supersnel kopiëren van mappen en bestanden. Hierdoor kunnen zware projecten soepeler gemultitaskt worden en verbeteren drafting en rendering met een uithoudingsvermogen tot 1.200 TBW.

De WD Blue SN5000 NVMe SSD is nu verkrijgbaar bij Western Digital en zal naar verwachting vanaf begin juli breder beschikbaar zijn. De SSD is beschikbaar in capaciteiten van 500GB, 1TB, 2TB en 4TB, met een startprijs van €65,99.



Bronnen: Western Digital

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?