Lian Li brengt samen met Lamborghini de O11 EVO RGB Automobili behuizing uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lian Li

Lian Li heeft in samenwerking met Automobili Lamborghini de O11 EVO RGB Automobili Lamborghini uitgebracht, een mid-tower behuizing die autoliefhebbers zal aanspreken. Deze behuizing combineert Italiaanse luxe met Taiwanese innovatie en bouwt voort op het succes van de O11D EVO. De O11 EVO RGB Automobili Lamborghini biedt een esthetisch verbluffend ontwerp met functionele kenmerken, waaronder het naadloze uiterlijk en dual-chamber ontwerp van zijn voorganger, met extra details die de Lamborghini samenwerking benadrukken.

De behuizing heeft een strak ontwerp met het iconische Lamborghini stierenlogo op het geharde glazen voorpaneel en Giallo Orion gele accenten. Carbonvezelpanelen sieren de boven- en voorkant, en de voeten en front I/O zijn ook met carbonvezel afgewerkt. Aan de achterzijde is de ventilatorbevestiging vervangen door een geïntegreerd 5″ LCD-display dat CPU- of GPU-prestaties weergeeft, bedienbaar via knoppen aan de achterkant. Deze limited edition behuizing, waarvan er slechts 6000 beschikbaar zijn, heeft een uniek nummer op het achterpaneel.

Intern biedt de behuizing een ruim dual-chamber ontwerp, waardoor de beste componenten zichtbaar blijven terwijl de PSU en andere onderdelen netjes kunnen worden opgeborgen. De O11 EVO RGB Automobili Lamborghini ondersteunt de nieuwste GPU’s tot 455,7 mm en E-ATX moederborden. Meerdere verwijderbare panelen vergemakkelijken de installatie en ondersteunen een omgekeerde moederbordlay-out. Voor koeling kan de behuizing 9x 140 mm ventilatoren herbergen en ondersteunt radiatoren tot 420 mm aan de bovenkant en 360 mm aan de onder- en zijkant, ideaal voor watergekoelde builds.



Bronnen: Lian Li

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?